Spellen als promotiemateriaal

Het is mogelijk om een origineel gezelschapsspel voor/over uw bedrijf/organisatie/gemeente te laten ontwikkelen en produceren.
Op dit moment kan er gekozen worden uit drie mogelijke speltypes. De speltypes worden vertaald naar een uniek product voor uw bedrijf/organisatie/gemeente.

Speltype 1:
Kan gebruikt worden voor het onder de aandacht brengen van specifieke zaken op een specifieke plaats. Het speelbord wordt gevormd door een plattegrond van bijvoorbeeld een gemeente, winkel of attractiepark.
De spelers gaan op zoek naar specifieke locaties op het speelveld. Op deze manier kunnen maximaal 44 locaties onder de aandacht worden gebracht.

Klembord01

Speltype 2:
Wordt gebruikt voor het onder de aandacht brengen van 10 verschillende producten/locaties. Er wordt geen gebruik gemaakt van een vast speelbord, maar bij elk spel wordt het “speelbord” door de spelers zelf samengesteld.

2009-10-22-1212

Speltype 3:
Met speltype 3 is het mogelijk om relaties tussen bedrijven, organisaties of personen weer te geven. Uw eigen bedrijf vormt het middelpunt van het spel. Van hieruit worden de relaties zichtbaar. Hiermee kunt u aangeven wat uw klanten voor elkaar kunnen betekenen. Ook kunt u hiermee bijvoorbeeld als vereniging aangeven wat uw sponsoren voor elkaar kunnen betekenen.

Speelbord